Stekpannebröd

2 dl bovetemjöl
2 dl rismjöl
1 dl majsmjöl
½ dl krossade linfrön
½ dl psyliumfrön
1 msk chiafrön
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
3 dl lätt kvarg
60 g rumstempererat margarin
½ dl mjölk
Gör såhär:
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Blanda kvarg och margarin i en annan skål.
Rör ner de torra ingredienserna lite i taget.
Rör ner mjölken lite i taget tills det blir en jämn deg.
Knåda degen på ett lätt mjölat bakbord.
Rulla till en tjock korv och dela i 10 lika stora bitar.
Kavla ut varje bit tunt.
Lägg en bakplåtspapper på ett galler.
Stek på medelhög värme (ca 8 av 12) i torr stekpanna ca 1-1½ min, vänd och stek i ca 1 min.
Lägg upp bröden på gallret.
Hej! Då jag inte tål mjölkprotein, finns det något man kan ersätta kvarg med? :)
Tack på förhand!