0

Tårtbotten

Ingredienser: 

50g margarin (veganskt)
250g sojamjölk
1 tsk fiberhusk
220g potatismjöl
35g sojamjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljpulver
3 dl torr sötning
 
 
Kokosolja
Pofiber


Gör såhär:

Sätt ugnen på 200°.
Olja in och bröa en springform med kokosolja och pofiber.
Smält margarinet i en stor kastrull och rör ner sojamjölken.
Rör ner fiberhusken och låt stå i ca 10 min.
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Sikta mjölblandningen och vänd ner i kastrullen.
Häll smeten i formen.
Grädda i nedre delen av ugnen i ca 25-30 min. Kolla med en provsticka om den är klar.
Låt svalna helt i formen.

Tårtor, Tårtbotten, glutenfri och vegansk tårtbotten, glutenfri tårtbotten, vegansk tårtbotten, äggfri tårtbotten;