Frömugcake

Efter att jag tog bilden så testade jag att klicka på lite soygurt,
och då var det ännu godare!
och då var det ännu godare!
Ingredienser:
1 msk kokosolja
1 msk honung
½ dl krossade linfrön
1½ msk psyliumfrön
½ msk chiafrön
1 äggvita
1½ msk soygurt
½ tsk bakpulver
Soygurt
Solrosfrön
Gör såhär:
Dela kokosoljan i småbitar och blanda med honungen i en kopp.
Micra i max 10 sekunder och rör till en jämn smet.
Blanda frön, äggivta och soygurt i en liten skål och rör till en jämn smet.
Tillsätt honungsblandningnen och bakpulvret och rör till en jämn smet.
Häll ner i koppenoch micra på full effekt i ca 3 min.
Vänd upp på en assiett.
Täck med soygurt och strö över lite solrosfrön.