Stekpannebröd

150g kallt vatten
1 tsk fiberhusk
120g rismjöl
30g sojamjöl
3/4 tsk bakpulver
30g rumstempererad kokosolja
Gör såhär:
Blanda vatten och fiberhusk i en skål och låt stå i ca 10 min.
Blanda under tiden mjöler och bakpulver i en skål.
Rör efter ca 10 min ner kokosoljan i fiberhuskblandningen. Se till att det blir så få och små oljaklumpar som möjligt.
Sikta ner mjölblandningen lite i taget under omrörning.
Vänd upp degen på ett lätt mjölat bakbord och knåda den lite grann.
Dela degen på 3 delar (ca 110-115g för varje klump).
Sätt en stekpanna på en platta som du sätter på ca 8 av 12.
Platta till och tryck ut varje degklump med fingrarna.
Vänd på degplattan och kavla ut tunt med en kavel.
Lägg den på en tallrik och gör samma sak med resten av degklumparna.
Stek dem tills de fått fin yta och färg.
Låt svalna inlindade mellan två bakdukar.